logo samenkek
  •  

    SamenKek biedt u de tools om uw kind beter te begrijpen en te begeleiden

     

docent

Doe de Kek Check

Neem contact op met 088-0376020

Ik ben ouder...

Bij opvallend gedrag helpt Kek snel. Op het moment dat het echt nodig is. Uw kind komt niet op een wachtlijst. Wij sluiten aan op de unieke behoefte van u en uw kind. Zo krijgt u kennis en inzicht om het gedrag van uw kind te herkennen, te begrijpen en er passend mee om te gaan.

Kek helpt de directe omgeving

Ouders/verzorgers, docent, maar ook bijvoorbeeld de sportleraar krijgen tools aangereikt om het gedrag van uw kind te begrijpen en passend begeleiden. Alleen dan kan het kind zich verder ontwikkelen. Kek plakt geen stempel op het bijzondere gedrag van het kind. Een kind moet onbezorgd, blij en onbevangen kind kunnen zijn. Zich kunnen ontplooien en ontwikkelen op zijn manier om vanuit daar bijzonder te mogen zijn. Daar staat Kek voor!

Wat is bijzonder gedrag eigenlijk?

Wanneer is gedrag bijzonder? Als een kind druk is? Als het achterloopt? Als het kind heel stil en teruggetrokken is? Het is niet eenvoudig gedrag uit te leggen. Kek legt het u graag uit aan de hand van voorbeelden. Mocht u meer willen weten of met ons willen overleggen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Contact

Informatielijn Kek: 088-0376020

Een initiatief van

heerenloo logo
IVZ 2013 RGB