logo samenkek
  •  

    Kek kijkt met u mee

     

docent

Doe de Kek Check

Neem contact op met 088-0376020

Ik ben leerkracht ...

Laat een kind in de klas opvallend gedrag zien? Stagneert de ontwikkeling zonder direct aanwijsbare oorzaak? Heeft u vragen over hoe u een kind het beste kan bereiken?
Kek kan u dan helpen.

Elk kind is uniek

Met de invoer van Passend Onderwijs is het nog belangrijker geworden te kijken naar de wensen van elk unieke kind. Op tijd signaleren van knelpunten in de ontwikkeling van een kind is zo belangrijk en moeilijk. Door meer kennis op het gebied van mogelijk ontwikkelingsachterstanden te hebben en praktische handvatten hiervoor, kunnen grotere problemen voorkomen worden.

Wat doet Kek?

Vanuit Kek bieden we de mogelijkheid om met u mee te kijken in de klas; Kek Kijkt. Daarnaast bieden we een op maat gemaakte training van een dagdeel aan, waarin uw vraag op het gebied van ontwikkelingsachterstanden leidend is; Kek Traint.

Wat is bijzonder gedrag eigenlijk?

Wanneer is gedrag bijzonder? Als een kind druk is? Als het achterloopt? Als het kind heel stil en teruggetrokken is? Het is niet eenvoudig gedrag uit te leggen. Kek legt het u graag uit aan de hand van voorbeelden. Mocht u meer willen weten of met ons willen overleggen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Contact

Informatielijn Kek: 088-0376020

Een initiatief van

heerenloo logo
IVZ 2013 RGB